”Kurssi oli voimaannuttava. Paljon tietoa, hyvin jäsenneltynä! Kouluttajana Laura on iloinen, energinen ja paljon tietoa omaava. Kartta on avannut minulle aivan uuden yhteyden itseeni, omiin sydämen toiveisiin. Tee aarrekarttasi ja löydä itsesi… ihana kokemus!” – Krista

 

Aarrekartta eli tavoitekartta on toimiva ja hauska työkalu, jonka avulla voimme ymmärtää ja saavuttaa unelmamme, toiveemme ja tavoitteemme. Aarrekartan avulla selkeytämme mitä todella haluamme elämältämme sekä mitkä asiat ovat meille tärkeitä ja arvokkaita.

 

Unelmat toteutuvat kun tiedostamme ne, uskomme niihin ja kuvitamme ne todeksi konkreettisilla ja itseämme puhuttelevilla kuvilla. Aarrekartta ohjaa alitajuntaa  visuaalisin keinoin ja auttaa tekemään valintoja, jotka vievät eteenpäin kohti unelmia.

 

Aarrekartta lisää voimavaroja ja luottamusta hyvään tulevaisuuteen. Se avaa mielen muutoksille ja tekee meistä avoimia mahdollisuuksille. Alamme tehdä valintoja, jotka vievät meitä lähemmäs unelmia.

 

Aarrekarttoja voi tehdä monenlaisiin tarpeisiin. Yrityksissä ne toimivat työhyvinvoinnin lisäämisessä, tunneilmapiirin kohottamisessa tai strategian selkeyttämisessä. Yksilön aarrekartat voivat liittyä hyvin täsmälliseen asiaan kuten harrastuksiin, työhön, talouteen tai parisuhteeseen, tai yleisemmin elämäntyyliin, tunnelmaan tai unelmiin.

 

Kurssit sisältävät lyhyen johdannon aarrekartasta toimivana menetelmänä sekä aarrekartan ohjatun tekemisen. Haluatko aarrekarttakurssin ystäväporukallesi, yrityksellesi, yhteisöllesi tai ihan vaan itsellesi?

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Mainokset