”Inspiroiva, energinen luennoitsija, jolla on selkeä ulosanti. Havainnoi ilmiöitä helppotajuisilla ja huumorilla höystetyillä esimerkeillä.” – Camilla

 

Miten niin ajatukset ovat tunteiden perusta? Oppiiko vanha koira uusia temppuja? Voimmeko oikeasti muuttaa ajatteluamme, saavuttaa enemmän ja elää paremmin?

 

Jo pieni ajattelutavan muutos vaikuttaa merkittävästi ihmissuhteisiin, vuorovaikutustaitoihin, ajankäyttöön ja työmotivaatioon.

 

Jos yrityksesi, yhteisösi tai ryhmäsi voisi toimia selkeämmin, avoimemmin tai tehokkaammin tai jos sen ilmapiiri voisi olla parempi, mitä jos kylväisit tietoisuuden ja muutoksen siemenen inspiroivan luennon kautta?

 

Pidän elämäntaidonvalmennukseen liittyviä asiantuntijaluentoja erilaisille ryhmille ja erilaisissa tilaisuuksissa. Otollisia hetkiä ovat mm. tiimien, johtoryhmien tai vaikka koko henkilöstön virkistyspäivät, strategiapalaverit tai suunnittelu-workshopit.

 

Luentojen aiheita voivat olla esimerkiksi myönteinen ajattelu ja ajattelutavan muuttaminen, ryhmän roolien ja persoonallisuustyyppien ymmärtäminen, henkisen hyvinvoinnin ja voimavarojen lisääminen sekä tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Mainokset