”Olet lämminhenkinen, innostava ja mukaansatempaava. Osallistutat valmennettavat hyvin, puhut maanläheisesti ja ymmärrettävästi.” – Anne

intoa-uima-altaassaRyhmävalmennukset ovat nopea ja tehokas tapa lisätä ryhmän voimavaroja ja itsetuntemusta sekä selkeyttää tavoitteita ja keinoja niiden saavuttamiseksi. Laajempia workshopeja voidaan järjestää esimerkiksi intensiivisenä viikonloppukurssina tai vaikka kerran kuussa pidettävänä valmennussarjana.

 

Pidän ryhmävalmennuksia ja workshopeja monenlaisille yrityksille ja yhteisöille sekä varta vasten kootuille mieluiten alle 10 hengen ryhmille.

 

Ryhmävalmennus toimii pitkälti samoin kuin yksilövalmennus ja myös vastaa samoihin tarpeisiin: tilanteen ymmärtämiseen, tavoitteiden selkeyttämiseen sekä toimintatapojen muutosten käynnistämiseen ja edistämiseen.

 

Laajemmissa workshopeissa voidaan keskittyä yhteen aiheeseen tai ottaa jokaiselle kerralle oma aiheensa ryhmän tarpeen ja toiveiden mukaisesti. Workshopien etuna on ryhmän tuoma tuki ja voima, erilaiset näkökulmat asioihin ja hiljentyminen kuuntelemaan toisia.

 

Yksittäisen ryhmävalmennuksen voi tilata myös vaikka illanviettoon tai osaksi tapahtuman ohjelmaa. Valmennuksen alussa pidetään tyypillisesti tiivis johdatus valmennuksen aiheeseen ja tavoitteisiin. Haluttaessa valmennukseen voi liittää myös laajemman luennon esimeriksi ajattelutapojen merkityksestä, elämäntaidonvalmennuksesta tai positiivisesta psykologiasta.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Mainokset